top of page
Capture_Logo_Color.png
export-pdf.jpg
2.9.jpg

Bespaar tijd en kopzorgen met een lichtontwerp voor u event

De visualisatie waarmee je verlichting, video, laser en watereffecten, de naadloze schakeling is tussen ontwerp, documentatie en visualisatie. Dit biedt een ongekend niveau van flexibiliteit en het vermogen om verschillende soorten ontwerpprocessen te ondersteunen. 

Of u nu gaat om een eenvoudige 2D-schets of een volledige 3D-plot wilt maken, Capture heeft het voor u. We kunnen zoveel armaturen als je nodig hebt, op verschillende ophangposities en met verschillende gels of gobo's.

 

Hierdoor pas je snel elke detail in het decorontwerp of plotselinge nieuwe beperkingen aan. Ook hebben we in Capture's indrukwekkende importmogelijkheden voor 3D-modellen en een uitstekende integratie met andere producten voor lichtregeling en ontwerp.

Ontwerpwijzigingen werken plots en rapporten zijn onmiddellijk bij, zodat u geen papierwerk meer opnieuw hoeft te doen. Filter-, gobo-, focus- en patch-informatie verschijnt automatisch voor alle soorten fixtures. Met een hoge leesbaarheid over uw papierwerk. 

 

Hierdoor brengen we licht, media en beweging in uw visualisatie. Met een complete bibliotheek van verlichtingsarmaturen, spanten, LED-panelen en videoprojectoren heb je alles wat je nodig hebt om je ideeën tot leven te laten komen.

 

Wanneer uw ontwerp klaar is, kunt we deze omzetten naar hoogwaardige beeld- en videobestanden. Zodat u een unieke, en op zichzelf staande presentaties en interactiviteit bekomt van u ontwerp voor u event nog maar opgebouwd is

verlichtingsetup aon.jpg
bottom of page