top of page
P1080257.JPG

Installatie van statische balken.

Enkele laserstralen - een pure fascinatie op zichzelf. Afgebogen door overal spiegels, kun je het idee van netwerken, spinnenwebben, verbindingen tussen verschillende soortgenoten en andere technologische en biologische concepten illustreren. Een geweldige manier om je te verdiepen in iets dat doorgaans complex is om te begrijpen. Hier bij Lasershowrental bouwen we altijd graag iets nieuws. 

Statische straalinstallaties bieden zoveel verschillende manieren van creatieve interpretatie dat je er iedere keer weer door verrast wordt, hoe vaak je er ook een hebt gezien!

Duik erin!

Wees onderdeel van de installatie. Vind uw perfecte perspectief. Jij bent de camera in dit spel. Laserinstallaties zijn bedoeld om vanuit een geforceerd perspectief te worden bekeken of om te worden beschouwd als een walk-through-ervaring. Het bouwen van driedimensionale structuren biedt zoveel nieuwe inzichten dat zo’n installatie niets meer is dan zomaar voorbijgaan. In combinatie met verschillende soorten spiegels en sensoren kun je iets nog mooiers creëren door het te laten communiceren met het publiek. 

Heeft u een idee voor uw evenement? Perfect - wij hebben de kennis om het te realiseren.

Verder gaan dan de stroom

We hebben allemaal die kinetisch bewegende lichtbollen gezien, zelfs degenen die gepaard gingen met laserstralen. Is er een volgende stap? Kunnen laserinstallaties nog fascinerender worden? Het antwoord is absoluut ja. Als budget minder een doorslaggevende factor is, hebben we genoeg nieuwe concepten in ons achterhoofd die kunnen worden beschouwd als nieuwe, baanbrekende concepten.

TELENET BUSINESS-15 FEB 2023-LR-98_edited.jpg

Voorkomen is beter dan genezen.

Statische laserstralen zijn de gevaarlijkste vorm van laseremissie in de display-industrie. Laserinstallaties toegankelijk maken voor uw publiek is als spelen met vuur: gevaarlijk, maar als het door professionals wordt gedaan, kunt u zich helemaal veilig voelen. We kennen alle trucjes en hebben zelfs onze eigen manieren bedacht om lasers veiliger te maken.

Crowdscanning

Laten we samen aan iets leuks werken

Het is tijd om met elkaar te praten en te brainstormen. Daag ons uit!

 

Wij zijn slechts één telefoontje/e-mail verwijderd: info@lasershowrental.be

bottom of page