top of page
P1080087_edited.jpg

Videobeamer of Laserprojector?

Wat is zoal het verschil! Een videobeamer kan meer details projecteren dan een laserprojector.

Maar als het gaat om helderheid, projectieafstand, scherpe illustraties en betaalbaarheid, gaat er niets boven een laserprojector meestal. 

Vooral als het gaat om grootschalige projecties, zijn kleine projectiedetails sowieso niet belangrijk. 

U wilt een duidelijke boodschap uitdragen, uw gebouw voorzien van sponsorlogo's of een verhaal vertellen met mooie herkenbare animaties of tekst.

Welk weergavedetail is mogelijk?

Een laserprojector tekent het beeld zo snel dat het lijkt alsof het een stabiel beeld is. Hoe meer details u wilt, hoe meer info er moet worden getekend voor de laser. Er zijn uiteraard fysieke grenzen hieraan. Deze grenzen zijn moeilijk te begrijpen indien u hier geen ervaring in hebt . Dat is waar we met onze ervaring met laserbeeldprojectie jou graag ondersteunen. We weten of één laser de gewenste projectie aankan, of dat we het beeld over meerdere laserprojectors gaan laten samenwerken. Wij houden niet van flikkerende of vervormde projecties, en jij ook niet.

Laat ons bepalen welke technische uitrusting uw ideeën vereisen!

WhatsApp Image 2024-01-29 at 21_edited.jpg

Verhaal vertellen met laser Projectie mapping 

Projectie mapping is tegenwoordig alom bekend. Er is iets meer nodig dan alleen de contouren van gebouwen tekenen om op te vallen.

De meeste van onze klanten zijn op zoek naar iets dat ze nog nooit eerder hebben gezien. Een zeer uitdagende taak, om samen met de visie van de klant, onze technische kennis en een netwerk van ontwerpers iets unieks te creëren dat mond-tot-mondreclame oplevert -

ons favoriete type aanbeveling. :)

Dit om emoties en een blijvende indruk creëren van jou visie, dat is waar het bij lasers om draait!

Laten we beginnen met een storyboard, verschillende mediatypen/effecten toevoegen dit mixen en iets prachtigs bouwen. Het gaat niet alleen om een eerste indruk maar over een blijvende. Het gaat ook over jou of het product. Lasershowrental helpt jou verhalen verteld met behulp van lasers - Dus laat uw verhaal het volgende zijn!

Laten we erover praten. Wij zijn slechts één telefoontje/e-mail verwijderd:  info@lasershowrental.be

bottom of page