top of page
277366673_1390580628055593_4350451664241332518_n_edited.jpg

Picture by Profx

Special FX en nog veel meer

Wij spreken niet alleen over lasers. We kennen ook licht, video en speciale effecten, evenals pyrotechniek. Lasershowrental beschikt over opgeleide professionals op al deze vakgebieden en kan complete multimedia installaties uit één hand aanbieden. Mocht er onverhoopt iets zijn wat wij van onze kant niet kunnen bieden, dan weten wij de juiste mensen om mee samen te werken!

Nu vraagt ​​u zich af waarmee wij u kunnen serveren? 

Hier is een korte opsomming van wat u kunt verwachten: custom-lasers, Pangolin-bedieningsapparatuur, Jo2 jets, vlammen,

confetti shooters, mistmachines en hazers, Lichtsturingen chamsys, ventilatoren,  netwerk/interlock/DMX/power kabels, noodstoppen, netwerkschakelaars, afdekplaten, regenhoezen,...

Dat was maar een korte impressie, u kunt ons beter vertellen wat u nodig heeft, en wij zorgen ervoor dat u alles in de juiste hoeveelheid op u event heeft !

Hieronder een beperkte greep van de mogelijkheden

20230331-_Jokko_-_slotshow_-_4714_edited.jpg

Hoe werken wij?

Wij willen alles zo transparant en overzichtelijk mogelijk houden. U betaalt enkel voor elke gebruiksdag van de toestellen, niet voor het tijdstip waarop de apparatuur niet word gebruikt.

Heeft u meer informatie nodig, zoals offerte prijzen of betalingsvoorwaarden? Natuurlijk doe we dat. Wij vinden dat dit voor elke verhuur afzonderlijk moet worden verduidelijkt - de prijzen variëren afhankelijk van de huurperiode en de hoeveelheid uitrusting.

Bel ons nu, of stuur een e-mail info@laserhowrental.be

Wij zullen binnen korte tijd antwoorden en een gepaste offerte aanleveren. (voor grove berekeningen vooraf).

 

Wij zijn slechts één telefoontje/e-mail verwijderd: info@lasershowrental.be

bottom of page